Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta jēra ciska alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jēra ciska
  • 100 g angļu speķa
  • Svaigas notīrītas sēnes
  • 3 olas
  • Ceturtdaļa sviesta
  • Mazliet eļļas
  • 1 sīpols
  • Malti pipari
  • Dažādi garšaugi
  • Sāls un gaišais alus pēc vajadzības
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Atkaulotā un notīrītā jēra ciskā ar smailu nazi iegriežam kabatu. To piepildām ar maisījumu, kuru gatavojam no sviestā ceptiem sīpoliem kopā ar sagrieztām sēnēm, speķi un sakultu olu, pēc garšas pieliktu sāli un garšvielām. Pēc tam kabatu aiztaisām, gaļu apsālām un ieliekam cepešpannā ar mazliet eļļas. Pielejam alu un ieliekam sasildītā cepeškrāsnī lēnām cepties. Cepšanas laikā aplaistām ar cepšanas sulu un, ja nepieciešams, pielejam arī alu. Kad gaļa mīksta, sadalām porcijās un ieliekam cepšanas sulā, lai sakarst. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas