Trusis alū

Sastāvdaļas

  • Trusis
  • Sīpoli
  • Sviests
  • Lauru lapas
  • Malts muskatrieksts
  • Daži pipargraudi
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • Citrona sula
  • Citrona miziņa
  • Gaišais alus
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus sagriežam riņķīšos un kastrolī apcepam sakarsētā sviestā. Pieliekam dažas lauru lapas, mazliet maltā muskatrieksta, dažus pipargraudus, smaržīgos piparus, tējkaroti ķimeņu un gabaliņu citrona miziņas. Notīrītu un porcijās sadalītu trusi uzliekam uz sīpoliem, pielejam mazliet alus un liekam zem vāka sautēties. Kad tas ir gandrīz mīksts, pielejam pēc vajadzības alu, iebiezinām ar sviesta aizdaru, pēc garšas pieliekam cukuru un uzpilinām citrona sulu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi