Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Savvaļas trusis "sīpoliņš"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vesels trusis sagriezts glītās porcijās
  • 100 g speķa bez ādas
  • Karote svaiga sviesta
  • Smalkie milti pēc vajadzības
  • 1 liels sīpols
  • Sāls, šķipsna timiāna
  • 10 piparu un smaržīgo piparu graudi
  • 5 lauru lapas
  • 5 krustnagliņas
  • 0.5 l mazāk rūgta gaišā alus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samērā lielā kastrolī izkausējam smalki sagrieztu speķi un tajā apcepam biezās šķēlēs sagrieztu nomizotu sīpolu. Sīpolos strauji apcepam sagatavotās truša gaļas porcijas. Tās pēc garšas apsālām, pievienojam visas garšvielas, pielejam mazliet kaulu buljona un ar uzliktu vāku sautējam mīkstu. Sautēšanas laikā gaļu ierīvējam vai aplaistām ar alu. Kad gaļa mīksta un apcepta brūna, to izņemam, bet mērci iebiezinām ar aizdaru no sviesta un smalkajiem miltiem. Pielejam atlikušo alu, un mērci labi savārām. Pēc tam to uzkāšam uz truša porcijām, uzliekam vāku un noliekam siltumā vismaz pusstundu nostāvēties. Laba piedeva ir vārīti kartupeļi, vai arī kartupeļu standziņas un salāti no sarkanajiem kāpostiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas