Krustnagliņu alus

Sastāvdaļas

  • Tumšais alus
  • 10 krustnagliņas
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

10 min.
  1. Kastrolī ielejam vajadzīgo daudzumu (pēc viesu skaita) tumšā alus.
  2. Krustnagliņas apcepam sausā pannā, tās tad ieberam alū, kuru uzvārām līdz putām.
  3. Tad alu nostādinām, izkāšam tējkannā un vēl siltu pasniedzam.
  4. Lejot glāzēs tas mums veidos tumšas putas uz kurām uzkaisām pūdercukuru.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi