Siltais olu konjaks

Sastāvdaļas

  • 1 l gaišā alus
  • 5 olas
  • Pēc garšas pūdercukurs
  • Rīvēts muskatrieksts

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā sakuļam putās olu ar cukuru un kulšanas laikā lejam klāt karstu alu. Kuļam tik ilgi, līdz alus savienojies ar olu un maisījums ir gluds. Vēl karstu salejam glāzēs un virsū uzkaisām rīvētu muskatriekstu.

Komentāri

bear 2010. gada 6. jūnijs 20:28
pa virsu uzkaisam 3-4 sarīvētus muskatriekstus un pēc 5 stundām ceļojums var sākties :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi