Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkas ribiņas pikantā marinādē

2005. gada 19. jūlijs
Foto: Agris Grunte
Pagatavošana
1 min
1. Sākumā marinējam ribiņas. Sagrieztas ribiņas (pa divām ribiņām) ierīvē ar grila garšvielu un sāli unatstāj uz 5 minūtēm traukā kurā turpināsim gatavot. Pec tam lejam klāt ketčupu un visu samaisam ar tādu aprēķinu lai ketčups nenosedz visas ribiņas, pēc tam lejam klāt minerālūdeni un etiķa esenci (pēc garšas),pieliekam šķipsniņu cukura, maltus melnos piparus, sakapātas dilles, ripiņās sagrieztus sīpolus un atstājam uz 1 stundu istabas temperatūrā. Marinēšanas laikā ik pa brīdim visu samaisa. Gatvo mikroviļņu krāsnī uz restes. Pirmās 8 minūtes uz max. mikroviļņu režīmu, pēc tam 10 minūtes ar kombinēto (mikroviļņi + grils 2. līmenis),pēc tam ribiņas apgriež uz otru pusi, saliek virsū sīpolu ripiņas no marinādes un cep tikai grila režīmā 5 minūtes. Pasniegt var ar jebko. Lai labi garšo!
Uz augšu