Alū sautēti āboli

Sastāvdaļas

  • Ābolu skaits - cik mums viesu
  • Gaišais alus pēc vajadzības
  • Šerijs vai cits līdzīgs liķieris

Pagatavošana

1 min.
  1. Āboliem nogriežam augšas, izņemam serdes un tukšumā iepildām cukuru ar kanēli vai cukuru ar samaltām krustnagliņām. Tad uzliekam nogriezto daļu un lēni sautējam cepeškrasnī zem vāka. Pa to laiku uzvārām alu ar šeriju, saliekam tajā ābolus un ļaujam līdz nākošai dienai ievilkties. Otrā dienā pasniedzam mēreni sasildītus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi