Cepti sīpolu čipsi pie alus

Sastāvdaļas

  • Lieli sīpoli (tik cik gribam čipsus)
  • Smalki milti, samaisīti ar saldo un aso sarkano papriku
  • Pēc vajadzības eļļa un sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus sagriežam šķērsām biezās šķēlēs un apvārtam ar papriku samaisītajos miltos. Cepam lielā daudzumā sakarsētā eļļā. Saceptos uzliekam uz sieta notecēties un tad tikai apsālam.

Komentāri

klinta circene 2010. gada 5. jūnijs 14:50
vis labāk garšo pie "tērvetes" alus.. :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi