Pildīti kabači alū

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabaču
  • Pildījumam: 500 g maltas teļa gaļas
  • 5 karotes vārītu rīsu
  • 2 olas
  • Smalki sagriezts pētersīlis
  • Mērcei:1 liels sīpols
  • Pēc vajadzības milti
  • 3 karotes sviesta
  • 0.3 l gaišā alus
  • Mazliet kečupa
  • Sāls, pipari un maltā paprika

Pagatavošana

1 min.
  1. Labi nomazgātam kabacim izņemam serdi. Malto gaļu samaisām ar rīsiem, sagriezto pētersīli un olām. Šo maisījumu sapildām kabacī un saliekam traukā, kurā to sautēsim. Smalki sagrieztu sīpolu, apcepam sviestā zeltainu, pēc garšas pievienojam kečupu, sāli, piparus un papriku, pēc vajadzības atšķaidām ar alu. Labi savārām. Tad cauri smalkai kāstuvei mērci uzkāšam kabačiem. Plītskrāsnī zem vāka sautējam vismaz pusstundu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi