Kadiķogu alus mērce mežacūkas gaļai

Sastāvdaļas

  • 200 g svaiga sviesta
  • 5 karotes rīvētas rupjmaizes - vislabāk kaltētas garozas
  • Tējkarote maltu kadiķogu
  • Baltie pipari
  • Miziņa no puscitrona
  • 0.5 l buljona no brieža vai mežacūkas kauliem
  • 0.5 l tumšā stiprā alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Sarīvēto rupjmaizi apcepam sviestā, pieliekam maltās kadiķogas, pēc garšas sāli, baltos piparus un citrona miziņu. Apcepto maizi pievienojam buljonam un vām tik ilgi, kamēr maize savārās. Beigās pielejam tumšo alu un ļaujam uzvārīties, izkāšam. Cepeti šķīvī pārlejam ar brūno, spīdīgo mērci.

Komentāri

decembris 2012. gada 25. decembris 00:42
Droši vien jāuzmanās nenoturēt rīvēto maizi pannā pārāk ilgi, kā arī jāizvēlas alus, kas nav ļoti rūgts. Mums galarezultāts arī sanāca rūgts.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi