Kadiķogu alus mērce putnu gaļai

Sastāvdaļas

  • 150 g šķiņķa
  • 2 veselas šalotes
  • Tējkarote drupinātu kadiķogu
  • 0.5 l vecas vistas buljona
  • 0.5 l stipra alus
  • Citronu sula pēc garšas sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Šķiņķim izņemam kaulu un sagriežam mazos gabaliņos, pievienojam sakapātas šalotes, kadiķogas. Visam uzlejam buljonu un uzliekam vismaz pusstundu vārīties. Tad pielejam tumšo alu, uzliekam atkal pavārīties, nokāšam, piepilinām citronu sulu un pasniedzam kā mērci pie medījumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi