Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kadiķogu alus mērce putnu gaļai

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g šķiņķa
  • 2 veselas šalotes
  • Tējkarote drupinātu kadiķogu
  • 0.5 l vecas vistas buljona
  • 0.5 l stipra alus
  • Citronu sula pēc garšas sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Šķiņķim izņemam kaulu un sagriežam mazos gabaliņos, pievienojam sakapātas šalotes, kadiķogas. Visam uzlejam buljonu un uzliekam vismaz pusstundu vārīties. Tad pielejam tumšo alu, uzliekam atkal pavārīties, nokāšam, piepilinām citronu sulu un pasniedzam kā mērci pie medījumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas