Krūtiņas rizoto

Sastāvdaļas

  • 500 g cauraugušas žāvētas krūtiņas
  • 500 g rīsu
  • 1 l gaišā alus
  • 1 liels sīpols
  • Pēc garšas peperoni
  • Alus siers
  • Gabals Ementāles siera
  • Maltā paprika
  • Sāls
  • Lauru lapas
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas sāna gabalu sagriežam gabaliņos un liekam sautēties apceptos sīpolos. Pieliekam sāli un uzlejam mazliet alu. Sautējam mīkstu. Rīsus nomazgājam vairākos ūdeņos un samaisām ar restēto gaļu. Pielejam alu, pieliekam sakapātus peperonus, sieru, lauru lapas, sāli un liekam cepeškrāsnī zem vāka sautēties mīkstu. Kad rīsi ir mīksti, samaisām tos ar dakšiņu un ļaujam zem vāka vēl ienākties. Pēc tam šķīvī uzkaisam rīvētu cieto sieru, samaisītu ar malto papriku. Par piedevu dodam skābu gurķi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi