Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krūtiņas rizoto

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g cauraugušas žāvētas krūtiņas
  • 500 g rīsu
  • 1 l gaišā alus
  • 1 liels sīpols
  • Pēc garšas peperoni
  • Alus siers
  • Gabals Ementāles siera
  • Maltā paprika
  • Sāls
  • Lauru lapa
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas sāna gabalu sagriežam gabaliņos un liekam sautēties apceptos sīpolos. Pieliekam sāli un uzlejam mazliet alu. Sautējam mīkstu. Rīsus nomazgājam vairākos ūdeņos un samaisām ar restēto gaļu. Pielejam alu, pieliekam sakapātus peperonus, sieru, lauru lapas, sāli un liekam cepeškrāsnī zem vāka sautēties mīkstu. Kad rīsi ir mīksti, samaisām tos ar dakšiņu un ļaujam zem vāka vēl ienākties. Pēc tam šķīvī uzkaisam rīvētu cieto sieru, samaisītu ar malto papriku. Par piedevu dodam skābu gurķi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas