Alus rizoto

Sastāvdaļas

  • 500 g rīsu
  • 5 karotes sviesta
  • Rīvēts cietais siers
  • 0.8 l gaišā alus
  • 1 cūkas mēle
  • 500 g žāvētas krūtiņas
  • Glāze krējuma
  • Sāls un pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Novārītu cūkas mēli un krūtiņu sagriežam mazos gabaliņos, taukos apcepam sagrieztus sīpolus, sāli un piparus. Visu samaisam ar nomazgātiem rīsiem, uzlejam alu un sautējam zem vāka pusstundu cepeškrāsnī. Gatavam pievienojam krējumu, samaisām, uzkaisam rīvētu sieru un pasniedzam ar dažādiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi