Rīsi vācu gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g rīsi
  • 0.5 l gaišā alus
  • 6 olīvas
  • 1 sīpols
  • Eļļa vai sviests
  • Parmas siers

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztus sīpolus un olīves kopā ar nomazgātiem rīsiem liekam apcepties eļļā. Tad pamazām pielejam alu, pie kam putas allaž noņemam. Kad rīsi ir izsautēti, novelkam no uguns plītsmalā, pieliekam sviestu, rupji sarīvētu Parmas sieru, kastroli apsedzam un ļaujam dažas minūtes nostāvēties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi