Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ar malto gaļu pildīts kabacis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liels kabacis
  • Maltā gaļa
  • Tomāts
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Buljons
  • Sviests
  • Ola
  • Vārīti rīsi
  • Milti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Lielu kabaci pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, pilda ar gaļas masu (maltai gaļai pievieno olu, garšvielas, vārītus rīsus), tad saliek atpakaļ un nosien ar diegu, lai nevērtos vaļā.
  2. Liek dziļā cepešpannā ar vāku un nedaudz apbrūnina sviestā, tad pievieno sagrieztus tomātus (apm. 2), sagrieztu sīpolu un ķiploku un pārlej ar buljonu. liek virsū vāku un vāra, līdz kabacis ir mīksts.
  3. No buljona pagatavo mērci, tai pievienojot nedaudz miltu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas