Ar malto gaļu pildīts kabacis

Sastāvdaļas

  • Liels kabacis
  • Maltā gaļa
  • Tomāti
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Buljons
  • Sviests
  • Ola
  • Vārīti rīsi
  • Milti

Pagatavošana

60 min.
  1. Lielu kabaci pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, pilda ar gaļas masu (maltai gaļai pievieno olu, garšvielas, vārītus rīsus), tad saliek atpakaļ un nosien ar diegu, lai nevērtos vaļā.
  2. Liek dziļā cepešpannā ar vāku un nedaudz apbrūnina sviestā, tad pievieno sagrieztus tomātus (apm. 2), sagrieztu sīpolu un ķiploku un pārlej ar buljonu. liek virsū vāku un vāra, līdz kabacis ir mīksts.
  3. No buljona pagatavo mērci, tai pievienojot nedaudz miltu.

Komentāri

Artūrs 2010. gada 4. septembris 13:44
ko nozīmē apgrūnina?
keita palama 2010. gada 28. jūnijs 15:28
loti garsigi. varbut ari mazi kabaci..
iesaku mazus

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi