Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziemassvētku cepetis ar liķieri

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 5 kg cepeša gabala
  • 100 g melno plūmju
  • 100 g žāvētu aprikožu
  • 10 daiviņas ķiploka
  • 100 g mokas liķiera
  • 2 ēd. k. maltas kafijas
  • Sāls
  • Universālo garšvielu maisījums
  • Pipari
  • Kaltētas garšvielas: pētersīļi, dilles, estragons, baziliks, lauru lapas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

115 min.
  1. Saspeķo gaļu ar ķiplokiem, aprikozēm, plūmēm.
  2. Liek vārīties stiprā sālsūdenī. Visu laiku papildina ar ūdeni, lai gaļa būtu ūdens apņemta.
  3. Kad vārīšana iet uz beigām, tad ūdenim pieliek kaltētās garšvielas, pieber kafiju un ielej MOKU. Pavāra 15 min.
  4. Tad liek uz cepešpannas un cepeškrāsnī apbrūnina.
  5. Pasniedz ar krāsnī ceptiem kartupeļiem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas