Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Elementārā cūkgaļas - kausētā siera mērce

2005. gada 17. jūlijs
Foto: neteikšu
Pagatavošana
60 min
1. Cūkgaļu sagriež nelielos gabaliņos un uz lielas uguns apcep pannā, lai izveidotos nedaudz garoziņa.
Foto: neteikšu
2. Tikmēr katliņā ir uzvārīts ūdens. Sagāž gaļu katlā un sautē. Ūdenim jābūt par trešdaļu vairāk nekā gaļai. Precīzi nepateikšu, bet apmēram 30 - 40 minūšu laikā gaļa būs mīksta.
3. Sautēšanas laikā pievieno klāt universālo garšvielu maisījmu pēc garšas (ja nepatīk Univ.garšv.mais., varat cīnīties ar dažādu garšvielu dozēšanu paši).
4. Pievieno klāt abas kausētā siera paciņas katlā un izmaisa.
Foto: neteikšu
5. Man patīk vēl pēc tam ieplūkāt iekšā kādus zaļumus, baziliku, pētersīli utt. Ticiet man ņam... ņam... ņam.
Foto: neteikšu
6. Pasniedz ar tradicionālām piedevām.

Labu apetīti!
Foto: neteikšu
Uz augšu