Pētersīļu lapas alus mīklā ar karbonādi

Sastāvdaļas

  • Cūkas karbonādes
  • Pēc vajadzības eļļa cepšanai
  • 5 karotes sviesta
  • Sāls
  • Grilēšanas garšvielas
  • Svaigi pētersīļu laksti
  • 3 olas
  • Pēc vajadzības smalkie milti gaišais alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztās karbonādes viegli iedauzām un malās iegriežam, lai tās mums nesarullējas. Pēc garšas apsālām, saberam garšvielas un apslacinām ar eļļu. Noliekam vismaz uz 3 stundām nostāvēties aukstumā. Pa to laiku no olām, smalkajiem miltiem un alus iejaucam sāļo mīklu, apmēram tādu kā plānām pankūkām. Karbonādes uzgrillējam un pēc tam apziežam ar sviestu un noliekam siltumā, kamēr sacepsim piedevas. Rūpīgi nomazgātas un nosusinātas pētersīļu lapas ar stiebru mērcam mīklā un cepam brūnas karstā eļļā. Saceptus un notecinātus tos pasniedzam uz šķīvja ar karbonādi, kurai uzkaisām rīvētus mārrutkus vai svaigas smalki sakapātas dilles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi