Cūkgaļa uz iesmiņa (4 personām)

Sastāvdaļas

  • 600 g notīrītas cūkgaļas no ciskas
  • 4 mazāki sīpoli
  • Gabaliņš speķa vai angļu speķa
  • Sāls, maltie pipari
  • Tauki vai eļļa
  • Pēc vajadzības peperonigaišais alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Ciskas gabalu šķērsām šķiedrai sagriežam šķēlēs, mēreni iedauzām, apsālām un sapiparojam. Notīrītus sīpolus sagriežam biezākās ripiņās, speķi biezākos kvadrātiņos, peperonus - uz pusēm. Gaļu, sagrieztu mazākos gabaliņos, uzduram uz iesmiņa pārmaiņus ar speķi, peperonu un sīpolu. Sagatavotos iesmiņus sakārtojam kastrolī, apslakām ar alu un noliekam aukstumā vismaz vienu dienu nostāvēties. Otrā dienā cepeškrāsnī strauji sacepam no abām pusēm brūnus. Pasniedzot pārlejam ar cepšanas sulu, piedāvājam ar eļļā ceptām kartupeļu standziņām vai apceptiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi