Jizeras alus steiks

Sastāvdaļas

  • 700 g žāvēta šķiņķa
  • Pēc vajadzības eļļa
  • Tumšais alus aplaistīšanai
  • Rupjmaizes rīvmaize
  • 1 liels sīpols
  • Drupināti melnie un zaļie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Žāvētajam šķiņķim izņemam kaulus, izgriežam steikus, tos viegli ar delnu padauzām. Apkaisām ar zaļajiem un melnajiem pipariem un strauji apcepam sakarsētā eļļā. Pieliekam sarīvēto maizi, pēc vajadzības pielejam alu un ļaujam uzvārīties. Gaļu šķīvī liekam vidū, uz tās uzliekam gredzenos sagrieztus ceptus sīpolus, pārlejam ar izkāstu cepšanas sulu un apliekam ar knēdeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi