Meteņa alus gulašs

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkas pleca vai kakla karbonādes
  • Tieši tik pat sīpolu
  • 2 ēdamkarotes maltās paprikas
  • Krūzīte skāba krējuma
  • 5 lieli nomizoti kartupeļi
  • 0.5 l gaišā alus
  • Sāls, kaltēta raudene
  • 5 lieli mizoti āboli
  • 5 tējkarotes tauku

Pagatavošana

1 min.
  1. Kastrolī sakarsētos taukos sacepam sagrieztus sīpolus līdz zeltainumam, pieliekam gabaliņos sagrieztu gaļu, apcepam brūnu, apberam ar papriku un ielejam nepieciešamo daudzumu alus. Kad gaļa mīksta, piesardzīgi pārliekam to citā kastrolī. Novārījumā liekam vārīties sagrieztus kartupeļus. Pēc tam mērci nokāšam, pievienojam krējumu. Beidzot pieliekam mizotus un sagrieztus ābolus, ļaujam uzvārīties, ieberam raudeni, pieliekam sāli, uzlejam gaļai un noliekam zem vāka nostāvēties. Pasniedzam ar kartupeļu pankūkām, var arī ar rupjmaizi.

Komentāri

adertt 2012. gada 5. februāris 15:25
suuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigs

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi