Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta cūkas ciska senā čehu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g labi notīrīta cūkgaļa no ciskas
  • 200 g liellopa un cūkas maltās gaļas
  • 1 ola
  • 150 g svaigu sēņu - var būt dažādas
  • 1 liels sīpols
  • 2 karotes sviesta
  • Sāls pēc garšas
  • šķipsna ingvera
  • Malti pipari
  • Gaišais alus pēc vajadzības
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavotajā cūkas ciskas gabalā ar asu, smailu nazi iegriežam kabatu. To piepildām ar maltās gaļas maisījumu kopā ar olu un sēnēm, kuram pielikām maltos piparus un ingveru. Tad kabatu aiztaisām. Cepešpannā sviestā apcepam smalki sagrieztus sīpolus, ieliekam sagatavoto gaļu, pārsedzam un cepeškrāsnī, periodiski aplaistot ar alu, sautējam mīkstu. Pēc tam gaļu izņemam, sulu ietvaicējam līdz taukiem, iebiezinām ar rīvētu kaltētu maizi, pēc vajadzības pielejam alu, pavārām un izkāšam uz sagatavotām gaļas porcijām. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem un dažādiem salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas