Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas gulašs alū ar ķiploku

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas no ciskas
  • Sāls
  • Tauki
  • 0.5 l gaišā alus
  • Sarīvēta cietas maizes šķēle
  • Ķimenes
  • Samalts muskatrieksts
  • 5 daiviņas ķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriežam gabaliņos, apsālām, liekam sakarsētos taukos un no visām pusēm apcepam, pielejam mazliet alu un zem vāka sautējam mīkstu. Tad gaļu ieliekam citā kastrolī. Sulai pielejam atlikušo alu, pieliekam sarīvēto maizi, pēc garšas sadrupinātas ķimenes, muskatriekstu un ar sāli saberztus ķiplokus. Mērci labi savārām, lai tā iznāk bieza un gluda. To uzkāšam gatavai gaļai, ļaujam siltumā izsilt un pasniedzam ar baltmaizes knēdeļiem vai vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas