Cūkgaļas gulašs alū ar ķiploku

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas no ciskas
  • Sāls
  • Tauki
  • 0.5 l gaišā alus
  • Sarīvēta cietas maizes šķēle
  • Ķimenes
  • Samalts muskatrieksts
  • 5 daiviņas ķiploka

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriežam gabaliņos, apsālām, liekam sakarsētos taukos un no visām pusēm apcepam, pielejam mazliet alu un zem vāka sautējam mīkstu. Tad gaļu ieliekam citā kastrolī. Sulai pielejam atlikušo alu, pieliekam sarīvēto maizi, pēc garšas sadrupinātas ķimenes, muskatriekstu un ar sāli saberztus ķiplokus. Mērci labi savārām, lai tā iznāk bieza un gluda. To uzkāšam gatavai gaļai, ļaujam siltumā izsilt un pasniedzam ar baltmaizes knēdeļiem vai vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi