Gaļas smaržas pilna cepešpanna

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkas pleca
  • 300 g liesas krūtiņas
  • 300 g žāvētas krūtiņas
  • 1 truša pakaļdaļa
  • 2 paprikas desiņas
  • 1 liels sīpols
  • 5 daiviņas ķiploka
  • Gabals selerijas
  • 2 saujas kaltētu sēņu
  • 200 g angļu speķa
  • Eļļa
  • 5 karotes asā kečupa
  • 5 kadiķogas
  • 3 lauru lapas
  • 5 pipargraudi
  • Sāls
  • 1 l divpadsmitgrādīga gaišā alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Eļļā apcepam sagrieztu sīpolu, ķiploka šķēlītes un rupji sarīvētu seleriju. Pieliekam speķa salmiņus, visas garšvielas un uz šī pamata uzliekam palielos gabalos sagrieztu cūkgaļu un žāvēto gaļu, porcijās sadalītu trusi un paprikas desas. Pievienojam izmērcētas sēnes, kečupu, uzlejam alu un cepam cepeškrāsnī, iesākumā ar uzliktu vāku. Apmēram cepšanas puslaikā noņemam vāku un, periodiski aplaistot, turpinam cept mīkstu un brūnu.
  2. Šķīvī liekam gabalu no katras gaļas, pārlejam ar sulu un kā piedevas pasniedzam kartupeļu knēdeļus vai vārītus kartupeļus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi