Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkas gaļa alū ar kartupeļiem

2005. gada 17. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Dārzeņus un iepiparoto gaļu, pastāvīgi maisot, sautējam. Pieliekam gabaliņos sagrieztu un alū mērcētu maizes riecienu un sautējam gaļu mīkstu. Gaļu pēc vajadzības apkaisām ar smalkiem miltiem, liekam cepties. Tad uzlejam pēc vajadzības buljonu un uzliekam vārīties. Beigās uzlejam 0,5 l gaišā alus, pieliekam 2 cukurgraudus un sautējam pilnīgi mīkstu. Tikai pēc tam pieliekam 1 kg vārītu, nomizotu, un palielos gabalos sagrieztu kartupeļu, viegli samaisām un zem vāka visu noliekam siltumā izkarst.
Uz augšu