Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkas gaļa alū ar kartupeļiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkas pleca vai kakla (pēc iespējas cauraugušāka), sagriezta palielos gabalos
  • Pipari
  • 2 karotes tauku
  • 1 liels smalki sagriezts sīpols
  • Karote sadrupinātu ķimeņu
  • 5 graudiņi sadrupinātu smaržīgo piparu
  • Puse gabaliņos sagrieztas selerijas
  • Neliels sagriezts burkāns
  • 1 citronam norīvēta miziņa
  • 0.5 l gaišā alus
  • Cukurs
  • Rieciens maizes
  • 1 kg kartupeļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Dārzeņus un iepiparoto gaļu, pastāvīgi maisot, sautējam. Pieliekam gabaliņos sagrieztu un alū mērcētu maizes riecienu un sautējam gaļu mīkstu. Gaļu pēc vajadzības apkaisām ar smalkiem miltiem, liekam cepties. Tad uzlejam pēc vajadzības buljonu un uzliekam vārīties. Beigās uzlejam 0,5 l gaišā alus, pieliekam 2 cukurgraudus un sautējam pilnīgi mīkstu. Tikai pēc tam pieliekam 1 kg vārītu, nomizotu, un palielos gabalos sagrieztu kartupeļu, viegli samaisām un zem vāka visu noliekam siltumā izkarst.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas