Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pasaka iesala kundzes gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkgaļas no ciskas
  • 200 g cīsiņu
  • 500 g skābu kāpostu
  • 100 g speķa bez ādas
  • Tauki
  • Smalkie milti
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • 3 karotes tomātu pastas
  • 1 karote sinepju
  • Pipari, malta paprika, sāls
  • 0.5 l gaišā alus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas ciskas gabalu sagriežam plānākās šķēlēs svarā ap 200 g, viegli izdauzām, apsālām, iepiparojam, uzliekam cīsiņu, skābos kāpostus, smalki sagrieztu speķi un ripās sagrieztu vārītu olu. Gaļu savelkam maka veidā un sasienam ar aukliņu. Tā sagatavoto "maku" strauji apcepam no abām pusēm brūnu, uzkaisam sarkano papriku un aplejam ar alu. Uzliekam vāku un cepeškrāsnī sautējam mīkstu. Gatavo gaļu izņemam, cepšanas sulu iztvaicējam līdz taukiem, uzsijājam miltus, pieliekam tomātu pastu un sinepes, uzlejam alu un vārām. Pēc tam uzkāšam gatavai gaļai, pataisām maigāku ar krūzīti skāba krējuma un noliekam zem vāka siltumā nostāvēties. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas