Cūkas kājiņas bavāriešu gaumē

Sastāvdaļas

  • Cūkas kājiņas
  • Tauki
  • Sāls, pipari
  • Sīpoli
  • Gaišais alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Vajadzīgo daudzumu cūkas kājiņu sacērtam gabalos, strauji apcepam taukos, pieliekam sāli un piparus, pieliekam sagrieztus sīpolus un zem vāka cepam mīkstus, regulāri aplejot ar alu. Pirms cepšanas beigām vāku noņemam un cepjam līdz kājiņas kļūst zeltainas un kraukšķīgas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi