Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Laša un kausētā siera mērce ar talgiatelli

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Laša fileja, 7 cm
  • Kausētais siers, paciņa
  • Saldais krējums
  • Dilles (svaigas)
  • Baziliks (svaigs)
  • Milti
  • Tagliatelli (olu)
  • Sāls, pipari
  • Salātiem - mazie (ķiršu?) tomāti, ķīnas kāposts, olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Paredzēts 2-4 porcijām, atkarībā no apetītes un citiem tamlīdzīgiem faktoriem.
  2. Laša fileju sagatavo, sagriež kubiciņos. Pannā ielej un uzkarsē ūdeni, un liek vārīties laša fileju. Pieber sāli un piparus.
  3. Kad laša fileja balta, pievieno kausēto sieru un pielej saldo krējumu. Pārkaisa ar baziliku un dillēm. Brīdi vāra, tad ietumē ar miltiem. Mērce gatava.
  4. Tagliatelli ir plāni makaroni strēmelīšu veidā. Tos jāvāra neiglu laiku, ap 5 minūtēm lielā sālsūdens daudzumā.
  5. Kad makaroni izvārījušies, liekam šķīvī un virsū liekam laša mērci.
  6. Sālātus gatavo šādi - pārgriež uz pusēm tomātiņus, sajauc ar sagrieztu ķīnas kāpostu, un pārlej ar olīveļļu. Pēc vēlēšanās pārkaisa ar baziliku, sāli un pipariem.
  7. Recepti izdomāja Aigucis un Rita :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas