Laša un kausētā siera mērce ar talgiatelli

Sastāvdaļas

  • Laša fileja, 7 cm
  • Kausētais siers, paciņa
  • Saldais krējums
  • Dilles (svaigas)
  • Baziliks (svaigs)
  • Milti
  • Tagliatelli (olu)
  • Sāls, pipari
  • Salātiem - mazie (ķiršu?) tomāti, ķīnas kāposts, olīveļļa

Pagatavošana

25 min.
  1. Paredzēts 2-4 porcijām, atkarībā no apetītes un citiem tamlīdzīgiem faktoriem.
  2. Laša fileju sagatavo, sagriež kubiciņos. Pannā ielej un uzkarsē ūdeni, un liek vārīties laša fileju. Pieber sāli un piparus.
  3. Kad laša fileja balta, pievieno kausēto sieru un pielej saldo krējumu. Pārkaisa ar baziliku un dillēm. Brīdi vāra, tad ietumē ar miltiem. Mērce gatava.
  4. Tagliatelli ir plāni makaroni strēmelīšu veidā. Tos jāvāra neiglu laiku, ap 5 minūtēm lielā sālsūdens daudzumā.
  5. Kad makaroni izvārījušies, liekam šķīvī un virsū liekam laša mērci.
  6. Sālātus gatavo šādi - pārgriež uz pusēm tomātiņus, sajauc ar sagrieztu ķīnas kāpostu, un pārlej ar olīveļļu. Pēc vēlēšanās pārkaisa ar baziliku, sāli un pipariem.
  7. Recepti izdomāja Aigucis un Rita :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi