Mežacūkas sivēns uz iesma

Sastāvdaļas

  • 1 mežacūkas sivēns
  • Maizes mīksums vēdera dobuma aizpildīšanai
  • 2 karotes ķimeņu
  • Saišķis pētersīļu un lupstāja lapu
  • Tauki
  • 1 l gaišā alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Rūpīgi notīrītu un apsālītu (arī iekšpusē) sivēnu piepildām ar maizes garozām un mīkstumu un uzberam drupinātas ķimenes,. Piepildīto vēdera dobumu aizšujam ar stiepli. Priekšējās un pakaļējās kājas pievelkam ar stiepli pie ķermeņa. Cepšanas laikā sivēnu ierīvējam ar pētersīļu un lupstāju lapu slotiņu, pārmaiņus mērcot gaišajā alū un izkausētos taukos. Sivēnu cepam ne vairāk kā 2 -3 stundas uz koka oglēm, palēnām tā, lai uz ādas neveidotos čulgas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi