Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mežacūkas sivēns uz iesma

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 mežacūkas sivēns
  • Maizes mīksums vēdera dobuma aizpildīšanai
  • 2 karotes ķimeņu
  • Saišķis pētersīļu un lupstāja lapu
  • Tauki
  • 1 l gaišā alus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rūpīgi notīrītu un apsālītu (arī iekšpusē) sivēnu piepildām ar maizes garozām un mīkstumu un uzberam drupinātas ķimenes,. Piepildīto vēdera dobumu aizšujam ar stiepli. Priekšējās un pakaļējās kājas pievelkam ar stiepli pie ķermeņa. Cepšanas laikā sivēnu ierīvējam ar pētersīļu un lupstāju lapu slotiņu, pārmaiņus mērcot gaišajā alū un izkausētos taukos. Sivēnu cepam ne vairāk kā 2 -3 stundas uz koka oglēm, palēnām tā, lai uz ādas neveidotos čulgas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas