Sivēns alū

2005. gada 16. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Mežazvēru notīrām, labi nomazgājam un saspeķojam. Arī cepešpannu izklājam ar speķa sloksnītēm un tajā ieliekam apsālītu un sapiparotu sivēnu. Pieliekam pipargraudus, krustnagliņas, etiķi, sagrieztus ābolus, sarīvētas maizes garozas, pēc vajadzības pielejam alu. Cepšanas laikā aplaistām ar buljonu, kāds mums ir, un cepam mīkstu. Izcepto gaļu izņemam, sagriežam glītās porcijās un mērci caur smalku kāstuvi gaļai uzkāšam. Noliekam, lai izkarst un pasniedzam ar sautētiem āboliem, rīsiem un pīlādžu kompotu. Ābolus pirms cepšanas beigām izņemam.
Uz augšu