Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Alū sautēta meža pīle

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Meža pīle
  • 200 g angļu speķa
  • 2 skābi āboli
  • Malti pipari
  • 10 smaržīgo piparu graudiņi
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • 5 lauru lapas
  • Zariņš rozmarīna
  • 3 sīpoli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pīli noliekam vismaz divas dienas nostāvēties. Pēc tam pīli noplūcam un skalojam vairākos ūdeņos. Iekšpusi nosusinām, ieliekam ābolus un veselu notīrītu sīpolu. Pēc tam pīli aizšujam un apsālām. Speķi sagriežam gabaliņos un liekam cepešpannā cepties līdz caurspīdīgam, pievienojam smalki sagrieztu sīpolu un cepam līdz zeltainumam, pieliekam garšvielas un uzliekam pīli. Pielejam mazliet alus, uzliekam vāku un, periodiski aplaistot, cepam mīkstu. Pirms cepšanas beigām vāku noņemam, un pīli apcepam brūnu. Pēc vajadzības sadalām porcijās un pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem un sautētiem sarkanajiem kāpostiem, kurus aplaistām ar pannas taukiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas