Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Brieža gaļas šķēles alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles no labi sagatavotas brieža ciskas
  • 5 pipargraudi
  • Tikpat smaržīgo piparu
  • šķipsna ingvera
  • 2 lieli sīpoli
  • 1 selerija
  • 1 burkāns
  • Pēc vajadzības brieža tauki
  • Doniņa kaltētas maizes
  • 0.5 l gaišā alus
  • Puse citrona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sadauzītu un malās iegrieztu šķēli apsālām un strauji no abām pusēm sakarsētos brieža taukos apcepam. Šķēles izņemam un taukos apcepam sagrieztas saknes un sīpolus. Uz šī maisījuma uzliekam apceptās gaļas šķēles, mazliet pielejam buljonu no brieža kauliem, pieliekam garšvielas un sautējam mīkstu. Sautēšanas laikā gaļu aplaistām ar alu. Kad gaļa mīksta, to izņemam, cepšanas sulā sarīvējam maizi, labi savārām, kamēr sabiezē. Mērci uzkāšam mīkstajām gaļas šķēlēm. Pēc garšas apsālām un uzpilinām citrona sulu. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas