Stirnas karbonādes alū

Sastāvdaļas

  • Stirnas karbonādes - 150 līdz 200 g katra
  • Sāls, ķimenes, pipargraudi, smaržīgie pipari, kadiķogas, šķipsna ingvera
  • 1 liels sīpols
  • Gabals selerijas
  • Neliels burkāns
  • Tauki
  • 0.5 l gaišā alus
  • Kaltētas maizes garozas
  • Piparkūkas rīvēšanai puse citrona

Pagatavošana

1 min.
  1. Karbonādes sadauzām, pie kauliņa un malās iegriežam, apsālām un daļā tauku strauji no abām pusēm apcepam. Taukus salejam kastrolī, pieliekam vēl atlikušo daļu, tajos apcepam sagrieztus sīpolus un dārzeņus, pielejam mazliet alu, ieliekam karbonādes un zem vāka tās sautējam. Periodiski tās aplaistām ar alu un cepšanas sulu. Mīkstās karbonādes izņemam. Mērcei pieliekam sarīvētu maizi un piparkūkas un labi savārām, līdz sabiezē. Tad to uzkāšam gaļai, pēc vajadzības atšķaidām ar atlikušo alu, pēc garšas pieliekam sāli un uzpilinām citrona sulu. Pasniedzam ar knēdeļiem vai ar kartupeļiem.

Komentāri

Gaļa 2009. gada 15. jūlijs 14:52
nav normāli izskaidrots

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi