Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Alū sautētas kotletes

2005. gada 16. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Nomazgātu gaļu samaļam gaļas mašīnā kopā ar alū mērcētiem radziņiem, pieliekam sāli, olas, šķipsnu visu norādīto garšaugu un labi samaisām. Pēc vajadzības iebiezinām ar rīvmaizi. No mīklas veidojam mazas apaļas kotletes, kuras , apvārtītas miltos, cepam no abām pusēm brūnas. Apceptās kotletes mēreni aplejam ar atlikušo alu un zem vāka lēni sautējam cepeškrāsnī. Beigās sulai pēc garšas pieliekam sāli. Pasniedzam ar ceptiem sīpoliem apkaisītiem sagrūstiem kartupeļiem un skābu sarkano kāpostu salātiem.
Uz augšu