Krkonošu bumbiņas

2005. gada 16. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu samaļam smalkā gaļasmašīnā kopā ar alū mērcētu veģi. Mēreni apsālām, sapiparojam, piesitam olas, pēc vajadzības iesijājam smalkos miltus un mīklu labi samaisām. No samaisītās mīklas veidojam bumbiņas apmēram galda tenisa bumbiņu lielumā. Tās sakārtojam ietaukotā cepamā pannā, pielejam mazliet alu un zem vāka cepeškrāsnī cepam. Kad tās apcepušās brūnas, pieliekam šķipsnu majorāna, ar sāli saberztus ķiplokus, ķimenes un aplejam ar lečo tā, lai bumbiņas būtu pilnīgi iegrimušas. Uzliekam vāku un cepeškrāsnī sautējam tik ilgi, lai tauki iznāktu virspusē. Pasniedzam ar baltmaizes knēdeļiem vai rīsiem.
Uz augšu