Alus brūža zirga gaļas gulašs

Sastāvdaļas

  • 1 kg zirga gaļas
  • 5 karotes zirga tauku
  • 5 daiviņas ķiploku
  • Cik gaļas tik sīpolu
  • Malti pipari
  • Drupinātas ķimenes
  • Pēc vajadzības maize iebiezināšanai
  • Maltā paprika 1 l gaišā alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Pusē tauku sacepam brūnus sagrieztus sīpolus, pievienojam gabaliņos sagrieztu gaļu un no visām pusēm strauji apcepam. Gaļai pieliekam sāli, ar sāli saberztus ķiplokus, piparus, ķimenes, papriku, pielejam alu un zem vāka sautējam mīkstu. Gaļu, atkarībā no kvalitātes, sautējam 2 - 3 stundas. Pēc tam gaļu saliekam citā kastrolī, mērci iebiezinam ar maizi un vārām, kamēr mērce kļūst bieza un gluda. Mērci uzkāšam gaļai un ļaujam vēl vismaz pusstundu lēni vārīties. Kā piedevas pasniedzam rupjmaizi vai kartupeļu knēdeļus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi