Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa aknas ar estragonu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa aknu
  • 3 lieli sīpoli
  • 3 karotes sviesta
  • 0.5 l gaišā alus
  • 0.3 l krējuma
  • Sāls, pipari
  • 3 karotes lupstāja
  • 3 karotes estragona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Dienu pirms aknu gatavošanas alū iemērcam sakapātu estragonu. No plēvēm attīrītas aknas sagriežam vienādos gabaliņos. Sīpolus sagriežam smalki. Kastrolī izkausējam daļu sviesta un tajā apcepam sagatavotās aknas un mēreni apsālām. Citā kastrolī atlikušajā sviestā apcepam sagrieztos sīpolus, sapiparojam un pieliekam sāli. Uz aknām uzlejam pusi alus ar estragonu un otru pusi uzlejam uz sīpoliem, uzvārām un ielejam krējumu. Vairs nevārām. Beigās mērcei pievienojam aknas un zem vāka noliekam siltumā nostāvēties.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas