Teļa aknas ar estragonu

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa aknu
  • 3 lieli sīpoli
  • 3 karotes sviesta
  • 0.5 l gaišā alus
  • 0.3 l krējuma
  • Sāls, pipari
  • 3 karotes lupstāja
  • 3 karotes estragona

Pagatavošana

1 min.
  1. Dienu pirms aknu gatavošanas alū iemērcam sakapātu estragonu. No plēvēm attīrītas aknas sagriežam vienādos gabaliņos. Sīpolus sagriežam smalki. Kastrolī izkausējam daļu sviesta un tajā apcepam sagatavotās aknas un mēreni apsālām. Citā kastrolī atlikušajā sviestā apcepam sagrieztos sīpolus, sapiparojam un pieliekam sāli. Uz aknām uzlejam pusi alus ar estragonu un otru pusi uzlejam uz sīpoliem, uzvārām un ielejam krējumu. Vairs nevārām. Beigās mērcei pievienojam aknas un zem vāka noliekam siltumā nostāvēties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi