Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta teļa krūtiņa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 mazāka teļa krūtiņa
  • 500 g liesas cūkgaļas
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • 3 olas
  • Speķa gabals
  • Pētersīļu lapas
  • Sāls un pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātai teļa krūtiņai rūpīgi izņemam kaulus tā, lai gaļu neieplēstu, un iegriežam "kabatu" pildījumam. Cūkgaļu samaļam, pieliekam olas, pētersīļu lapas un pielejam alu. Visu krietni samaisām, pēc garšas pieliekam sāli un piparus. Kabatas iekšpusi ieberžam ar sāli un pipariem un piepildām ar pildījumu. Griezumu aiztaisām ar adatu vai kociņu un saspeķojam. Cepam cepeškrāsnī cepešpannā, vislabāk ar uzliktu vāku, cepšanas beigās gaļu atveram un, periodiski aplaistot, apcepam brūnu. Pasniedzam sagrieztu biezās šķēlēs ar vārītiem kartupeļiem un sarkano kāpostu salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas