Pildīta teļa krūtiņa

Sastāvdaļas

  • 1 mazāka teļa krūtiņa
  • 500 g liesas cūkgaļas
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • 3 olas
  • Speķa gabals
  • Pētersīļu lapas
  • Sāls un pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātai teļa krūtiņai rūpīgi izņemam kaulus tā, lai gaļu neieplēstu, un iegriežam "kabatu" pildījumam. Cūkgaļu samaļam, pieliekam olas, pētersīļu lapas un pielejam alu. Visu krietni samaisām, pēc garšas pieliekam sāli un piparus. Kabatas iekšpusi ieberžam ar sāli un pipariem un piepildām ar pildījumu. Griezumu aiztaisām ar adatu vai kociņu un saspeķojam. Cepam cepeškrāsnī cepešpannā, vislabāk ar uzliktu vāku, cepšanas beigās gaļu atveram un, periodiski aplaistot, apcepam brūnu. Pasniedzam sagrieztu biezās šķēlēs ar vārītiem kartupeļiem un sarkano kāpostu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi