Grilētas vistu akniņas balzāmetiķī ar ķiploku mērci

Sastāvdaļas

  • 1 kg Vistu akniņas(bez sirdīm)
  • Balzāmetiķis(vislabāk ieturēts4 gadus)
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 Apelsīns
  • Mērcei
  • 3 zobiņi ķiploki
  • 150 gr majonēze
  • buntīte dilles

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra vistu akniņas, liek lielā bļodā,pievieno garšvielas un apelsīna sulu.Beigas aplej ar balzāmetiķi un atstāj uz 30 min.Vislabāk būtu ja atstātu uz nakti taču arī 30 min dod labu rezultātu.Liek uz grilla vai pannas un cep lidz gatavas.Pasniedz ar mērci
  2. Mērce:
  3. Sagriež dilles,ķiplokus sasmalcina un visu sajauc ar majonēzi.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi