Sardeļu bole

Sastāvdaļas

  • Skati sastāvdaļas pie pagatavošanas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sardeles nomizojam, tāpat arī sarkanos sīpolus. Lielus un cietus tomātus, skābus gurķus, iztīrītas paprikas pākstis, sagriežam plānās ripiņās. Ieliekam stikla traukā un labi samaisām. Eļļā iekuļam franču sinepes, piepilinām Vorčesteras mērci, pievienojam etiķi, sāli, piparus, pēc vajadzības gaišo alu. Labi samaisām un salejam stikla traukā. Visu lēnām apmaisām un ļaujam vismaz 24 stundas aukstumā ievilkties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi