"slīkoņu" čardašs alū

Sastāvdaļas

  • Skati sastāvdaļas pie pagatavošanas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sardelēm novelkam ādu un gareniski iegriežam. Apvārtām paprikas un piparu maisījumā. Griezumā ieliekam gareniski daiviņās sagrieztu sīpolu. Gaišajam alum pievienojam glāzi asā kečupa, mazliet čilli, sinepes (var būt franču) un eļļu. Labi samaisām. Sardeles kārtojam burkā cieši citu pie citas un pārlejam ar sagatavoto uzlējumu. Ļaujam 48 stundas aukstumā ievilkties. Pasniedzot katru atsevišķo porciju pārlejam ar sardeļu uzlējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi