Sākums > Receptes > Uzkodas

Ceptas zivis uzlējumā

2005. gada 15. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. No ūdens, etiķa, pipariem, lauru lapām un smaržīgiem pipariem uzvārām uzlējumu un noliekam to atdzist. Zivis notīrām un izķidājam, mazās atstājam veselas, lielās sadalām porcijās, apkaisām ar sāli, apviļājam miltos, sakultā olā un rīvmaizē. Cepjam eļļā līdz zeltainumam. Kārtojam nelielās burkās tā, lai starp zivju kārtām būtu ripiņās sagrieztu sīpolu kārta un burka ir pilna. Pēc tam ielejam atdzesēto uzlējumu, aizvākojam un noliekam vismaz uz septiņām dienām aukstumā ievilkties, lai asakas kļūtu mīkstas.
Uz augšu