Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pēc autora teiktā, alu atsevišķā katliņā sajauc ar nelielu daudzumu liellopa buljona un uzvāra.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Arnis Konovalovs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gribētu zināt kā jāvāra alus ar buljonu.
buljona kubiņš jāliek alū vai buljons jāšķaida ar noteiktu daudzumu ūdens un pēctam pielej alu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
3) Atsevišķi savāra buljonu ar alu. Apmēram pēc 20 min. vārīšanas ielej kastrolī ar gaļu. Uzliek vāku un sautējam cepeškrāsnī mīkstu. Pasniedzam ar kartupeļiem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
jānis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
a kur alus?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes