Komentāri
4
Jaunākie
Vecākie
Pēc autora teiktā, alu atsevišķā katliņā sajauc ar nelielu daudzumu liellopa buljona un uzvāra.
Vērtējums
Atbildēt
Gribētu zināt kā jāvāra alus ar buljonu.
buljona kubiņš jāliek alū vai buljons jāšķaida ar noteiktu daudzumu ūdens un pēctam pielej alu?
buljona kubiņš jāliek alū vai buljons jāšķaida ar noteiktu daudzumu ūdens un pēctam pielej alu?
Vērtējums
Atbildēt
3) Atsevišķi savāra buljonu ar alu. Apmēram pēc 20 min. vārīšanas ielej kastrolī ar gaļu. Uzliek vāku un sautējam cepeškrāsnī mīkstu. Pasniedzam ar kartupeļiem.
Vērtējums
Atbildēt
a kur alus?
Vērtējums
Atbildēt