Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa ribiņas alū

2005. gada 15. jūlijs
Foto: PantherMedia/ScanPix
Pagatavošana
100 min
1. Sīpolus smalki sakapā, burkānu sagriež un abus izcepam taukos mīkstus.
2. Sacirstas ribiņas ātri apcep eļļā un pēc tam sakārto kastrolī, virsū gaļai uzliek dārzeņus, pēc garšas pieliek sāli, piparus, pievieno sasmalcinātu timiānu, lauru lapas un smalki sakapātu ķiploku. Beigās pieliekam atlikušos taukus.
3. Atsevišķi savāra buljonu ar alu. Apmēram pēc 20 min. vārīšanas ielej kastrolī ar gaļu. Uzliek vāku un sautējam cepeškrāsnī mīkstu. Pasniedzam ar kartupeļiem.
4. * Iespējams pievienot papildus dārzeņus sautējot, bet tas atkarīgs no katra gaumes.
5. Lai labi garšo!
Uz augšu