Liellopa gaļa kā fazāna cepetis sautēts alū

Sastāvdaļas

  • 1 kg notīrīta liellopa gaļas mīkstuma
  • 2 lieli sīpoli
  • 5 lauru lapas
  • Veseli pipari
  • Smaržīgie pipari
  • Kadiķogas
  • Puse tējkarotes timiāna
  • Daži stublāji kapāta lupstāja
  • Sāls, pipari
  • 0.5 l gaišā alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Liellopa gaļu no visām pusēm strauji apcepam, pieliekam sagrieztos sīpolus un visas garšvielas. Aplejam ar alu un, periodiski aplaistot, sautējam zem vāka līdz, gaļa mīksta. Cepeti pasniedzam, pārlietu ar cepšanas sulu un vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi