Rostbifs ar žāvētu gaļu tumšā alū

Sastāvdaļas

  • 1 kg notīrīta rostbifa
  • Dažas šķēles žāvētas karbonādes bez kaula
  • 3 lieli sīpoli
  • Liela glāze kečupa
  • 0.5 l tumšā alus
  • Pipari, sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Rostbifu iegriežam un griezumos saliekam sagatavotās karbonādes. Šādi sagatavotu gaļu ieberžam ar sāli un pipariem. Atsevišķi apcepam gredzenos sagrieztus sīpolus. Gaļu strauji apcepam eļļā, pievienojam apceptos sīpolus, aplejam ar alu sajauktu kečupu, uzliekam vāku un cepam mēreni sasildītā cepeškrāsnī, pa laikam aplejot ar radušos mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi