Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļa ar puraviem

Liellopa gaļa ar puraviem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas mīkstuma
  • 500 g puravu
  • 0.5 l gaišā alus
  • 100 g sviesta
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež vidēja izmēra gabaliņos.
  2. Puravus sagriež apmēram 2-3 cm garos gabalos.
  3. Gaļas gabaliņus apvārta miltos.
  4. Kastrolī izkausē daļu sviesta un tajā strauji apcep sagriezto gaļu.
  5. Tad pieliek sāli, piparus, pielej mazliet alus un zem vāka sautē mīkstu.
  6. Pēc tam pieliek sagrieztos puravus, salej atlikušo alu, pieliek atlikušo sviestu un sautē vēl kādas 5 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Pēc tam pieliek sagrieztos puravus, salej atlikušo alu, piel...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas