Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rostbifs alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 liellopa karbonādes šķēles (rostbifs)
  • 2 cīsiņi
  • Eļļa
  • 2 karotes sviesta
  • 2 lieli sīpoli
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • šķipsna garšvielu - pipari, smaržīgie pipari un lauru lapa
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļas šķēles izdauzām, malās iegriežam, uzberam sāli un piparus. Eļļā apcepam vienu smalki sagrieztu sīpolu, ieliekam izdauzītās gaļas šķēles, ātri no abām pusēm apcepam, uzlejam nedaudz alus un zem vāka sautējam mīkstas. Mīķsto gaļu izņemam, šķidrumu no taukiem iztvaicējam, uzsijājam miltus, sacepam brūnus, uzlejam pēc vajadzības ūdeni un atlikušo alu, labi samaisām un pavārām. Cīsiņus no sāniem iegriežam un apcepam. Otru sīpolu sagriežam salmiņos, sacepam zeltainus un kraukšķīgus. Gaļu šķīvī pārlejam ar brūno mērci, virsū uzliekam apcepto cīsiņu un pārkaisām ar ceptajiem sīpoliem. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezputru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas