Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļa dārzeņos un alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopa gaļas no pleca gabala
  • 5 karotes tauku
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • 1 liels sīpols
  • Ceturtdaļa kāpostgalvas
  • Glāze sterilizētu pupiņu
  • 1 liels burkāns
  • 1 neliels puravs
  • Sāls un pipari
  • 3 lieli kartupeļi Majorāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriežam nelielos gabaliņos, kastrolī sakarsējam taukus, un tajos gaļu no visām pusēm strauji apcepam, pēc tam pievienojam sagrieztos sīpolus. Pieliekam sāli un piparus. Uzlejam gaišo alu un zem vāka sautējam pusmīkstu.. Pēc tam gaļai pievienojam saknes un rupji sarīvētus kartupeļus un, zem vāka sautējam, līdz gaļa mīksta. Pieliekam majorānu un pēc garšas sāli.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas