Liellopa gaļa dārzeņos un alū

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopa gaļas no pleca gabala
  • 5 karotes tauku
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • 1 liels sīpols
  • Ceturtdaļa kāpostgalvas
  • Glāze sterilizētu pupiņu
  • 1 liels burkāns
  • 1 neliels puravs
  • Sāls un pipari
  • 3 lieli kartupeļi Majorāns

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriežam nelielos gabaliņos, kastrolī sakarsējam taukus, un tajos gaļu no visām pusēm strauji apcepam, pēc tam pievienojam sagrieztos sīpolus. Pieliekam sāli un piparus. Uzlejam gaišo alu un zem vāka sautējam pusmīkstu.. Pēc tam gaļai pievienojam saknes un rupji sarīvētus kartupeļus un, zem vāka sautējam, līdz gaļa mīksta. Pieliekam majorānu un pēc garšas sāli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi