Aroniju sīrups

Sastāvdaļas

  • 1 kg aroniju
  • 1 litrs ūdens
  • 600 grami cukurs
  • 3 tējkarotes citronskābe

Pagatavošana

1 min.
  1. No ūdens cukura un citronskābes izvāra sīrupu. Karstu pārlej aronijām. Liek 24 stundām ievilkties. Tad nokāš, sīrupu uzkarsē un salej tīros traukos, aizvalcē.
  2. Uz atlikušajām ogām var atkartoti liet jaunu sīrupu. Tas, protams, nebūs tik kvalitatīvs.
  3. Ja pieliek ķiršu vai upeņu lapas, iegūst sīrupu ar ķiršu vai upeņu garšu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi